vuur

Karstenhoeve gaat voor weer een Paasvuur

RUINERWOLD – De commissie paasvuur van de Museumboerderij De Karstenhoeve ontsteekt ook dit jaar op tweede paasdag om 19.00 uur het paasvuur.

Het aloude voorjaarsvreugdevuur trekt altijd veel belangstelling uit de gehele omgeving. Het paasvuur zal weer branden op een perceel achter de Karstenhoeve.

De familie Huizing en Loonbedrijf Vos maken dit mogelijk. Het materiaal voor de paasbult wordt verzameld via de ingang bij de Karstenhoeve in Ruinerwold. Er mag voor het paasvuur alleen ongeverfd hout worden aangeboden, zonder spijker en/of ander metaal.

Tevens zijn boomstammen en stobben niet toegestaan. Het hout moet in hanteerbare stukken worden aangeleverd, hoofdzakelijk snoeihout (dus geen autobanden of chemisch afval).

Het materiaal kan worden aangeboden op zaterdag 31 maart en zaterdag 7 april beide dagen tussen 9.00 en 12.00 uur en 13.00 en 16.00 uur. Tijdens deze dagen vindt controle plaats op de materialen. Buiten deze tijden is de toegang gesloten. De kosten zijn € 5,00 voor een kleine aanhangwagen en € 10,00 voor een grote wagen.

Tijdens het ontsteken van het paasvuur is de toegang gratis.

Artikel geplaatst door Monique Westra op 22-03-12 17:24.


Reageren via de website is niet meer mogelijk. Meediscussiëren wel! Ga daarvoor naar onze Twitter- of Facebookpagina!

Actueel nieuws

Blijf overal op de hoogte Volg Da's Mooi via:
Advertentie
Advertentie